Trigano

Het familiebedrijf bestaat als sinds 1935 onder de naam Trigano en is tot op de dag van vandaag de grootste producent voor vouwcaravans, campers, mobilehomes en kampeeraccessoires. Als het om de vouwwagenproductie gaat kan het bedrijf in Mamers in Frankrijk terugkijken op een 40 jaar oude traditie.
In het noordwesten van Frankrijk worden de verschillende voertuigen geproduceerd in de eigen productieruimtes van Trigano. In Mamers wordt de uitrusting vervaardigd door het eigen naai atelier, een metaalverwerkende en lakeerafdeling.

De merken van Trigano

Trigano vervaardigt vouwaanhangers in heel Europa onder verschillende merknamen. Jamet is het merk voor Nederland, Trigano en Raclet zijn de namen waaronder de vouwcaravans in heel Europa bekend zijn geworden. Met deze drie merken heeft Trigano zich ontwikkeld tot een van de grootste producenten voor vouwcaravans in heel Europa.

De tent

De tent van de vouwaanhanger wordt bij Trigano uit pure katoen van “Tencate” gemaakt. Deze bijzondere katoen is water- en scheurbestendig en tegelijkertijd actief ademend. Zo wordt de tent binnenin optimaal geventileerd en wordt er nauwelijks condensatie gevormd op de tenstof.

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *

Du kannst folgende HTML-Tags benutzen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>