Holtkamper

Holtkamper is een producent van vouwcaravans uit Nederland. Met actueel vijf verschillende versies van vouwcaravans, biedt Holtkamper de grootste selectie aan vouwcaravans van verschillende fabrikanten. Onder de verschillende modellen van de Nederlandse firma, worden er heel wat offroad varianten of multitent trailers aangeboden. De multitent trailers maken naast de tent ook het transport van kanoboten of fietsen mogelijk.

Holtkamper is eigenlijk op elke campingbeurs aanwezig, de tentoonstellingsruimten van Holtkamper zijn gevestigd in Emmen of Utrecht. Hier krijgt u steeds een goed overzicht van de verschillende modellen. Aangezien de Nederlandse fabrikant al enige tijd vouwcaravans produceert, worden ook veel gebruikte beginnersmodellen te koop aangeboden.

De verschillende Holtkamper modellen in een overzicht

In het totaal biedt Holtkamper 5 verschillende tentaanhangers aan. Een daktent is in het assortiment van Holtkamper niet voorhanden.

Holtkamper Kyte

De vouwcaravan Kyte van Holtkamper kan in slechts enkele minuten worden opgebouwd.
Dankzij de innovatieve technologie worden een aantal technische details ook beschermd door een patent. Omdat het grondzeil en tent met elkaar verbonden zijn, is de op- en afbouw in de regen mogelijk zonder dat het tentinterieur vochtig wordt. Op de hopelijk vele zonnige dagen, zorgt het zonnezeil “One-of-a-Kyte” voor een aangenaam koele schaduw.

Holtkamper Cocoon

De aanhangertent Cocoon is het model uit het Holtkamper assortiment dat het snelst kan worden opgebouwd. Binnen een minuut staat de vouwcaravan rechtop​​. Zonder haringen, maar met inbegrip van de binnentent en het afneembare grondzeil door middel van een rits. Net zoals als de Kyte heeft ook de Cocoon een geïntegreerd zonnezeil.

Holtkamper Astro

Ook het model Astro kan binnen een minuut worden opgebouwd. Daarbij is de vouwcaravan Astro het offroad model van Holtkamper. Hij werd ontworpen voor het extreme touren en kan snel en eenvoudig worden opgezet. De tentstokken zijn direct mee ingevouwen en de losse tentstokken behoren dus tot het verleden.

Holtkamper Spacer

De Spacer van Holtkamper wordt al sinds 1983 gebouwd en kan perfect worden opgebouwd door een persoon. Met het optionele fietsenrek kunnen tot 5 fietsen eenvoudig worden meegenomen op vakantie. Vergelijkbaar met het model Astro is ook de Spacer voor het kamperen langs de weg geschikt. Het is jammer dat de aanhangwagen van de Spacer niet alleen kan worden gebruikt omdat de tent is volledig is geïntegreerd.

Wie de doorlopende tentoonstelling in Nederland niet kan bezoeken, kan een eerste overzicht van de verschillende modellen op het Youtube-kanaal van Holtkamper bekijken.

Service bij Holtkamper
Wie zijn vouwcaravan van Holtkamper grondig wil laten controleren of alles nog in orde is, kan dit direct bij Holtkamper doen. U kunt op de website eenvoudig een ​​afspraak maken voor deze dienst in Emmen.
Bij de service hoort eveneens de tweedehandsaanbiedingen voor Holtkamper vouwcaravans. Hier biedt de Nederlandse fabrikant zijn eigen beurs voor gebruikte vouwwagen aan – momenteel helaas uitsluitend op de Nederlandse website.

Een Holtkamper vouwcaravan huren
De Holtkamper vouwcaravan kan natuurlijk ook worden gehuurd. De firma Wohnmobil Bernauer biedt hier verschillende modellen te huur aan. Een overzicht van andere aanbieders hebben we hier voor u samengesteld.

Opbouw van Holtkamper

Samen met 3DOG camping uit Hamburg strijden de twee producenten om de snelste opbouw, die bij beide ongeveer een minuut in beslag neemt. Het grootste verschil tussen de twee modellen is zeker de aanhanger. Terwijl bij Holtkamper de tent stevig gemonteerd is op de trailer, kan de trailer bij 3DOG camping vouwcaravan naast de vakantietijd ook als transportmiddel worden gebruikt, wat de aankoop van een tweede trailer overbodig maakt.

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *

Du kannst folgende HTML-Tags benutzen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>