Camp Werk

Camp Werk is een producent van tentaanhangers uit Mühlheim aan de Ruhr in Duitsland. De eigenaar Michael Krämer richt zich met Camp Werk sinds 2010 voornamelijk op de productie van tentaanhangers en daktenten voor gebruik op straten. Maar ook offroad-fans vinden hier wat ze willen en kunnen een versie van de aanhanger met tent voor groffer terrein aanschaffen.

campwerk-tentaanhangereconomy
campwerk Tentaanhanger

Bijzonderheden van Camp Werk

Een bijzonderheid van de tentaanhangers van Campwerk in vergelijking met andere producenten is dat aanhanger en tent van elkaar gescheiden zijn en ze ook afzonderlijk kunnen worden aangekocht. Daardoor kan de aanhanger nadien ook nog met een tent worden uitgerust. In dit geval kan het voorkomen dat de tent niet helemaal op de aanhanger past. Het gecombineerde gebruik van de aanhanger is zowel voor een tentvakantie als puur transportmiddel voor de resterende tijd een enorm voordeel, dat bijvoorbeeld ook de Hamburgse producent 3DOG camping aanbiedt.

De producten in een overzicht

Camp Werk verschilt van andere vouwwagen producenten door de modulaire aanpak. Dit wordt ook weerspiegeld in de product-portfolio waarbij trailers en tenten afzonderlijk kunnen worden aangeschaft. Campwerk is dus een van de weinige producenten die een tent voor een reeds gekochte aanhanger aanbiedt die respectief kan worden aangepast en op die manier uit een transportaanhanger een tentaanhanger kan maken.

Vouwcaravan Economy

camp-werk-vouwwagenDe vouwcaravan Economy is de beginnerversie van Camp Werk. Hij kan snel worden opgebouwd en de grondoppervlakte van de Economy bedraagt 9 vierkante meter waarin (op de aanhanger) ook een king-size bed past. Dankzij de aanbouwtent kan de grondoppervlakte met 10 vierkante meter worden uitgebreid.

Aanhangertent Family

campwerk-tentaanhanger-familyHet Family model van Camp Werk is met 11 vierkante meter grondoppervlakte iets groter als de Economy. Hij is ideaal voor kleine families. Dankzij de aanbouwtent kan de tentoppervlakte tot ong. 23 vierkante meter worden uitgebreid. Daarbij kunnen de tenten zo worden onderverdeeld dat er bijvoorbeeld een aparte slaapruimte voor kinderen en volwassenen kan worden geregeld.

Onroad aanhanger

De Onroad aanhanger wordt bij Camp Werk als extra bij tenten aangekocht. De Onroad aanhanger werd individueel voor de tent geconstrueerd en met een bevestigingssysteem voor de tent uitgerust. Op die manier kunnen aanhanger en tent ook afzonderlijk worden gebruikt. Daarbovenop geeft Camp Werk 10 jaar garantie op de aanhanger, die overigens ook tot een extra Offroad versie kan worden uitgerust.

Voorhanden aanhanger verder uitrusten
Door de hierboven beschreven scheiding van aanhanger en tent kunnen ook aanhangers meteen verder worden uitgerust. Wie dus reeds een aanhanger in zijn bezit heeft, kan bij Camp Werk ook een tent voor de campingvakantie individueel op de eigen aanhanger laten aanpassen en produceren.

Meer producten van Campwerk

Naast de tentaanhangers en Offroad aanhangers maakt de daktent Adventure het productassortiment van de producent Campwerk uit Mühlheim compleet.
camp-werk-daktent-adventureIn een handomdraai ontvouwt de daktent Adventure zich tot een comfortabele plek om te slapen, met inbegrip van een 6 cm dikke matras. De extra leefruimte van de daktent Adventure wordt geboden door de optionele aanbouwtent, die echter extra moet worden aangekocht. Dit biedt dus een ideale ruimte voor extra woonruimte of een keuken. De aanbouwtent kan natuurlijk ook gebruikt worden als extra douche of kast.

Omdat Camp pas sinds 2010 op de Duitse markt actief is, worden er momenteel nauwelijks gebruikte vouwcaravans aangeboden.

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *

Du kannst folgende HTML-Tags benutzen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>