Camp-let

Het Deense bedrijf Camp-let produceert al meer dan 40 jaar tentaanhangers en trailers voor de campingvakantie. Daarnaast biedt de tentaanhanger van Camplet net zoals die van andere producenten van vouwcaravans de mogelijkheid om met comfortabele bedden te kamperen, zonder dat u moet afzien van een keuken of een ontspanningsruimte. De aanhanger zelf biedt voldoende opbergruimte voor bagage en kan danzij de kleine afmetingen, praktisch in de garage worden geparkeerd.

tentaanhanger-camp-let
Tentaanhanger Camp-Let

De Camp-let kopen

Camp-let is sterk vertegenwoordigd in de Scandinavische landen als gevolg van zijn oorsprong in Denemarken. In Denemarken zijn ook de meeste handelaren gevestigd. In Nederland is Camp-let vertegenwoordigd door 6 verschillende dealers.

Over de geschiedenis van Camp-lets

Met zijn 40 jaar behoort Camp-let naast de Trigano vouwaanhangers tot de taaie doorzetters wat producenten van vouwcaravans betreft. Alles wordt nog steeds in de Deense stad Arnum geproduceerd.

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *

Du kannst folgende HTML-Tags benutzen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>