3DOG camping

3DOG campingHet tentstofmateriaal van 3DOG camping komt uit Australië. De tent wordt genaaid in een werkatelier in Hamburg waar ook de wensen van de klant in acht worden genomen. De vouwcaravan van 3DOG camping werd onder extreme weersomstandigheden in zowel hitte als regen getest in de Australische Outback. Op die manier wordt gegarandeerd dat de tenten ook onder extreme klimaatomstandigheden kunnen overleven. De aanhangers worden vervaardigd in Duitsland en worden in de Hamburgse centrale met de tent tot een vouwcaravan gemonteerd. Zo wordt de kwaliteit verzekerd en kan 3DOG camping ook ingaan op de individuele wensen van de klant. Voor de offroad vouwcaravan zijn er bijvoorbeeld meer dan 4000 verschillende mogelijkheden voor de gepaste selectie van banden en velgen en deze aan het trekvoertuig aan te passen. Op de producten wordt een garantie van 10 jaar aangeboden.

3DOG camping Vouwwagen Traildog
3dogcamping-vouwwagen-traildog

Op dit moment biedt 3DOG camping de vouwcaravan in 2 grootten aan: De kleine vouwcaravan ScoutDog en de grote vouwcaravan TrailDog. Beide modellen kunnen van een keukenmodule worden voorzien en nog met een extra voortent worden uitgebreid. Daarnaast is er nog het diverse toebehoor, zoals een luxe-matras of een opbergingssysteem, waarmee ook kleinigheden tijdens de campingvakantie op een slimme manier kunnen worden opgeborgen.

Beide versies van 3DOG camping, zowel de ScoutDog als de grotere TrailDog, worden ook met de geïndividualiseerde offroad aanhangers voor outdoor camping, weg van de gebuikelijke campingplaatsen, aangeboden. Belangstellenden kunnen dus thuis op de computer een gewenste vouwcaravan online configureren en samenstellen. Zo wordt meteen duidelijk wat er allemaal nodig is voor de perfecte vouwcaravan. Wie zijn tentaanghanger niet online wil samenstellen, kan de catalogus van 3DOG camping hier aanvragen.

Hier kunt u een blik werpen achter de schermen van 3DOG camping
De youtube-video biedt u een blik achter de schermen van het Hamburgse werkatelier voor tentaanhangers en autodaktenten:

Autodaktent van 3DOG camping

3dogcamping-autodaktent-topdog
3DOG camping Autodaktent Topdog

3DOG camping Autodaktent Topdog[/caption]Naast de hierboven beschreven tentaanhangers, biedt de Hamburgse producent ook nog de TopDog daktent aan. De daktent kan eenvoudigweg op het autodak van de combi of terreinwagen worden gemonteerd. Zo blijft de koppeling van het trekvoertuig vrij om bijvoorbeeld de zeilboot mee op vakantie te nemen of gewoon om tijdens de campingvakantie ook ver weg van straten zonder aanhanger flexibeler te zijn. Verdere informatie over de daktent

Toebehoor online kopen
In een eigen online shop biedt de Hamburgse producent 3DOG camping intussen ook talrijke vervangingsonderdelen voor de vouwwagen aan. Maar ook vele andere belangrijke dingen, zoals bijvoorbeeld een campingkeuken of boeken worden eveneens aangeboden in de online shop.

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *

Du kannst folgende HTML-Tags benutzen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>